در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

در پرداخت حق بیمه که در سایت تامین اجتماعی میتوانیم ماه را انتخاب کنیم از یکماه تا 12 ماه آیا تفاوتی در مبلغ یکماهه نسبت به یکساله وجود دارد یا مثلا حق بیمه یکساله یکجا پرداخت شود شامل تخفیف میشود؟

سپاس از پاسخگویی
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

- در بیمه کارگران ساختمانی برگه های پرداخت یک ماهه صادر می شوند، یعنی اینکه می توانید چند برگه را با هم صادر کنید.

- پرداخت برگه های پرداخت حق بیمه به صورت : چند ماه با هم و یا همه سال تاثیر و تخفیفی در مبلغ آن ندارد، صرفاً استفاده از خدمات درمانی آن آسان تر می شود.