در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید.

 خانمی 47 ساله هستم با بی ام ای 46 و بیمه تکمیلی مستمری بگیران تامین اجتماعی. میخواستم بدونم بیمه تکمیلی و بیمه تامین اجتماعی رویهم چند درصد از هزینه جراحی را قبول میکنند؟ ایا قبل از جراحی با بیمارستان حساب میکنند یا من خود باید اول پرداخت کنم بعد از بیمه بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

چنان چه مقصود جراحی معده باشد(بای پس یا اسلیو)، پرداخت هزینه عمل در بیمه تکمیلی بستگی به نوع قرارداد بیمه تکمیلی دارد، که نیاز است با مراجعه به کانون بازنشستگان از شرائط آن آگاه شوید.

قبل از عمل جراحی با در دست داشتن مدارک درمانی و تجویز پزشک مربوطه به واحد پرداخت خسارت های متفرقه اسناد پزشکی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمائید.