در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام .پرداخت یکی ازمزایا باید چه مدت مستمر باشد تا به عنوان مزایای مستمر درنظرگرفته شود. لطفا ماده مربوطه قانون کار هم ذکرشود.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
پرداخت هایی که ماهیانه و به صورت نقدی یا غیر نقدی به کارگران تعلق می گیرد و معمولاً در فیش حقوقی نیز منظور می گردد به عنوان مزایای مستمر بوده و جزو عرف کارگاه موضوع ماده 26 قانون کار شناخته می شوند. تشخیص این موضوع با هیئت های حل اختلاف اداره کار می باشد اما نکته مهم این است که مدت تکرار این پرداخت ها بایستی معقول و منطقی باشد تا به عنوان مزایای مستمر تلقی گردد.