در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام، و سپاس فراوان بابت سایت خوب و کاربردی تون؛

من 40 سال سن دارم ؛ بیش از 10 سال سابقه بیمه ، که 9 سال آن بیمه اختیاری بوده دارم.
سوال:
1_ اگر دیگر حق بیمه پرداخت نکنم، و بعد از مدتی و در شرایط قطع ارتباط با بیمه فوت شوم ، آیا خانواده ی من می توانند از بیمه فوت من استفاده کنند؟ اگرنه تکلیف پرداخت های من چه می شود؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر کسی ده سال حق بیمه پرداخت کند وبعد از مدتی فوت نماید وشرایط ماده۸۰بند ۳تامین اجتماعی رو نداشته باشد مستمری خانواده بصورت جزیی برقرار میشود منظور بر اساس همان ده سال که ده روز حقوق میشود پرداخت میگردد اما ماده ۸۰بند۳چنین میگوید که از تاریخ فوت تا یکسال قبل حداقل سه ماه سابقه داشته باشد ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشد حقوق بازماندگان کامل میباشد