در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

سوابق بیمه من تاتاریخ ۱۱/۴/۹۷که ۵۷ ساله خواهم شدبه شرح زیراست:

۴سال و۵ماه درشرکت ساختمانی

۲۱سال به صورت خویش فرما

کلاباحداقل حقوق حق بیمه راردکرده ام درضمن ۲سال و۳ماه سربازی که مدت ۱۴ماه آن درجبهه بوده دارم ولی اقدامی برای پرداخت حق بیمه آن نکرده ام

آیا میتوانم درسه سال باقی مانده تا۶۰سالگی براساس حداکثرحقوق حق بیمه بپردازم؟واصولابهترین اقدام درخصوص تامین حداکثرحقوق بازنشستگی برای من چیست؟

وآیاسابقه حضوردرجبهه امتیازی برای من دارد؟

درضمن دیروزبه سازمان مراجعه کردم وکارمندمربوطه به من گفت هیچ اقدامی درموردافزایش حق بیمه نمیتوانی انجام دهی
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
تنها راه شما برای افزایش میزان پرداختی حق بیمه اشتغال در کارگاههای مشمول قانون کار و تامین اجتماعی بصورت بیمه اجباری میباشد تا در مدت باقی مانده تا بازنشستگی میانگین دستمزد دریافتی خود را افزایش دهید.