در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
يستال راديوس دست راستم خرد شده كه پلاتين گذاشتن وومحدوديت حركتي براي ساعد دستم پيش أمده و سايدگي انتهاي استخوان راديوس و شكستگي اولنا اگر ممكن است مبلغ ديه سال ٩٧ تايين بفرماييد با تشكر بيمه مسوليت توافقي است و به مراجع قضايي مراجعه نكردم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
بنام خدا- طبق شرایط بیمه های مسئولیت: تعهدات شرکت بیمه گر منحصر به مسئولیت حرفه ای بیمه گذار در مدت اعتبار بیمه نامه میباشد. پس اگر مطابق ماده 10 آئین نامه 82 مسئولیت بیمه گذار(کارفرما) در وقوع خسارت، از نظر بیمه گر(شرکت بیمه) محرز شود. بیمه گر میتواند بدون نیاز به رای مراجع ذیصلاح قضایی با جلب موافقت بیمه گذار و رضایت مدعی(زیاندیده) خسارت را پرداخت کند. در موارد خسارت جانی مرجعی که میتواند بطور دقیق میزان دیه و ارش را تعیین کند سازمان پزشکی قانونی میباشد که این امر میتواند با معرفی از سوی بیمه گر صورت گیرد. و محاسبات آن در شرکت بیمه با توجه به تعهدات بیمه نامه انجام میپذیرد....