در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

تفاوت کسی که 10سال با سطح پایین و 10 سال بعد با سطح بالا پول واریز میکند با کسی که 20سال با سطح بالا پول واریز میکند ،

در دریافتی مستمری چه تفاوتی دارند.
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
سلام
به طور کلی برای بازنشستگی، دو سال آخری را که بیمه شده، حق بیمه پرداخت کرده مبنا قرار داده و میانگین دو سال آخر برای محاسبه حقوق پایه بازنشستگی بیمه شده حساب میشود.
اما اینکه بیمه روستایی دارای 8 سطح می باشد که افزایش سطح های آن هم در صورت باز بودن بصورت پلکانی می باشد یعنی شخصی که سطح یک را انتخاب کرده سال بعدی فقط میتواند یک پله افزایش دهد فعلا جلوی افزایش این سطح ها بسته می باشد که از صندوق این قول را می دهند که در آینده باز جلوی افزایش این سطح هارو باز میکنند ولی ما به عنوان مشاوران بیمه هنگام مشاوره این موضوع را به بیمه شده تاکید میکنیم که در انتخاب سطح خود دقت کند که اگر احیانا افزایش سطح در سالهای آینده امکان پذیر نشد باز دچار افسوس نشود و با آگاهی کامل از شرایط موجود اقدام به انتخاب سطح نماید.