در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (680 امتیاز)
سلام

ایا این درست هست که بیمه ۱۲ درصد رو اگر ۲۰ سال هم مرداخت کنی نصف حساب میشه یعنی ۱۰ سال یا ۱۰ روز حساب می کنن . من بیمه یارانه ای هستم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام خیر چنین چیزی صحت ندارد اما در بیمه ۱۲درصد فقط سابقه بیمه محسوب میشود وکارافتادگی وفوت ندارد یعنی در هنگام بیمه پردازی مشکلی بوجود بیاد وشما کارافتاده کلی باشید نمیتوانید به خاطر کارافتادگی  بازنشسته بشوید واگر خدایی نکرده در طول بیمه پردازی فوت کنید حقوق بازنشستگی به خانواده شما تعلق نمیگیره