در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
1_ بنده راننده یک ماشین هستم با موتوری تصادف کردم و افسر منو مقصر دونسته هم بیمه دارم هم گواهی نامه
راننده موتور هرچی زنگ میزنیم جواب نمیده نع اومده شکایت کنه نع اومده بگه شکایتی ندارم
اگه پیگیری نکنه تکلیف چیه؟
2_ اونجوری که مطلع شدم انگار پاش شکسته و اگر شکایت کنه خسارت از بیمه بگیره،
میتونه مدعی شه که بخاطر پاش که شکسته خونه نشین شده اونجوری هم از بنده شکایت کنه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما و شاد باش سال نو

یعنی در بازجویی اولیه هم اعلام شکایت از شما نکرده؟