در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا در سال ۹۷ برای کسی که تقریبا یک سال و نیم در یک شرکت مشغول بکار می باشد و مجرد می باشد حقی به عنوان سابقه کار منظور می گردد یا حقوق همان ۱.۲۶۵.۰۰۰ تومان می باشد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام سوالتان واضح نیست منظور از این حق چیست اگر شما کار کردید میبایست شرکت حق بیمه شما رو داده باشد وحق وحقوق طبق قانون کار یا بیشتر حال منظور از این حق چیه توضیح دهید