در سایر توسط (51,790 امتیاز)
درود بر همه ی عزیزان

شادباشِ سال نو

امیدوارم در این سال نو باستانی بهترین آرزو هاتون محقق بشه و گره از تمام امورتون باز بشه

من به عنوان عضوی از مشاورین بیدبرگ در این سال جدید تمام سعی و تلاش خودم رو در پاسخگویی به نحو احسن به مراجعین بکار میگیرم ‌. همانطور که در سال قبل به این امر متعهدانه عمل کردم

امید است سالی کم خطر و کم حادثه برای همه هم میهنانم باشه و تمام مشکلات و گرفتاری های عزیزان رفع بشه
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام آقای علوی عزیز

سال نو شمام مبارک

ممنون از این که درکنارمون هستید. سالی همراه با سلامتی، شادی و آرامش برای شما و دیگر همکاران آرزومندم