در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

من تصادف کردم ودسته راستم جراحت برداشته.طرفم مقصر بوده.مدارکم رو کامل کردم و به پاسگاه مربوطه دادم تا بفرستن دادگاه.ایا دادگاه دیه رو دستور میده اقساطی پرداخت کنن؟؟یا یکجا رای میده پرداخت کنن؟؟اخه یدونه نمونه رای دیدم که حکم شده بود به مدت دوسال پرداخت شود.میشه یکم توضیح بدین چجور پرداخت میشه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مطلبی که شما فرمودید در مورد ۲سال مهلت پرداخت دیه در ماده ۴۸۸ قانون محازات اسلامی ۹۲ تصریح شده

مهلت پرداخت دیه در جنایات عمد یکسال

مهلت پرداخت دیه در  جنایات شبه عمد دوسال

مهلت پرداخت دیه در جنایات خطای محض سه سال

می باشد

روز وقوع جرم ابتدای مهلت می باشد

اگر در اثرسانحه رانندگی برجسم شما جراحتی وارد شده مسئول جبران خسارت یا بیمه گر راننده مسبب حادثه است یا صندوق تامین خسارات جانی .

هردو نهاد مُعَنون در سطر فوق دبات را بصورت یکجا و نقدی به زیاندیده پرداخت میشود .