در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه سوال دارم

من الان با یه شرکت پیمانکاری کار میکنم که یه پروژه دارد که قرداد پروژه تا برج ۱۲ است و تا اون موقع میتواند بیمه کند ممکن است پروژه تا برج ۱ یا ۲ طول بکشد ولی تا برج ۱۲ بیمه میکنم من میتوانم از اول برج ۱ خودمم بیمه اختیاری کنم مشکلی برای بیمه برج ۱۲ بوجود نمیاید چون برج ۱۲ را آخر برج ۱ به حساب میریزن اینطوری برای واریز برج ۱۲ که شرکت انجام میدهد مشکلی بوجود نمیاد که من از اول برج ۱ خودمم بیمه اختیاری کنم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلامبیمه شده باشید.

 در زمان درخواست بیمه اختیاری نبایستی مشغول به کار بوده و همچنین نزد هیچ صندوق بیمه ای دیگری، بیمه شده باشید.