در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام مگه نگفتيد دختر مجردی که  قبل از فوت و بعد از فوت پدر بیمه پدرش نباشد و حقوق بازنشستگی پدرش کامل به مادرش  می رسد ،  و  بعد از فوت مادر دختر هر زمان از شغلش بیاید بیرون  و با اینکه سوابق بیمه دارد بیمه برایش رد نشود میتواند از حقوق پدرش که به مادرش رسیده بود استفاده کند،  ببخشید پس چرا همکار من دچار مشکل شدن و حقوقی هنوز دریافت نکردند مثل اینکه بهش گفتند چون دختر خودش  سوابق بیمه داره حقوق پدرش را هنوز تقریبا بعد از دوسال نتونسته بگیره و اذیتش میکنند
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام اگر بعد از فوت پدر ومادر دختر بیمه پرداز نباشد یعنی شاغل نباشد وازدواج نکرده باشد بایستی حقوق پدر به دختر پرداخت شود اما در کانون بازنشستگان نیروهای مسلح تصویب شده است چنانچه دختری قبلا بیمه تامین اجتماعی داشته وسابقه بیمه ای دختر بالای ده سال باشد وسن دختر به ۵۵سال برسد بایستی از بازنشستگی تامین اجتماعی استفاده نماید که این آیین نامه منطقی نمیباشد واز طریق مراجع قضایی میتوان به حق برسید