در دیه و بیمه خودرو توسط (170 امتیاز)
سلام

من با موتور سیکلت فاقد بیمه نامه تصادف کردم ومقصر حادثه برا اذیت کردن ونرسیدن اینجانب به دیه یکجا از ارجاع به صندوق تامین خودداری کرده وخاستار قسط بندی مستقیم به من را دارد ک دادگاه به تقاضای اعسار او حکم داده وقسط بندی کرده.آیا راهی دارد ک من از صندوق تامین دیه خود را بگیرم.ضمنا دادگاه گواهی ارجاع یک طرفه به بنده را نمیدهد.

لطفا راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
سلام

صندوق تامین خسارت های بدنی موظف به پرداخت خسارت به صورت یکجا به شما و بازیافت از مقصر بدون دخالت زیاندیده می باشد . اما اطلاعات دقیقی از پرونده نداده اید که بدانم چرا چنین تصمیمی گرفته شده است .

حتی اگر اعسار مقصر هم تایید شود ارتباطی به پرداخت خسارت به صورت قسطی به زیاندیده ندارد .