در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در خرداد ماه امسال تصادف کردم و سرنجام در آذر ماه حکم دادگاه اومد ولی بیمه فقط دیه سرنشین رو داد و با اینکه بیمه نامه من شامل راننده هم میشد گفته چون آئین نامه بعد از تصادف آمده و به شما تعلق نمیگیره و چون یه بد زیر بمه ااف کرده فقط به فوت و  عضو مربوط میشود از پرداخت دیه اینجانب خودداری میکنه و من پس از مشاوره هایی که تو این سایت گرفتم تصمیم به شکایت از بیمه گرفتم ولی چون مبلغ دیه کمتر از ۱۰ میلیونه هیچ وکیلی که کتر بلد باشه قبول نمیکنه. در شهرستان هم وکلای معمولی اصلا حق رو به بیمه میدن و اطلاع کافی ندارن. حالا خودم میخوام شکایت و پیگیری کنم و هم دیه رو بگیرم و هم جریمه دیر کرد از بیمه و میخوام اگه میشه کارشناسان شما برای من شکایت نامه و لایحه واسه این موارد بنویسن و منو تو این را راهنمایی کنن. اول اینکه اگه شکایت بیوفته اونور سال عیبی داره؟ و هزینه این موارد چقدر هست؟
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

با تشکر از طرح سوال تون در بیدبرگ. بیدبرگ پیگیری پرونده وکالت حقوقی و تنظیم متن شکایت و لایحه را انجام نمی دهد، اگر چه می توانید از خدمات مشاوره تلفنی یا حضوری مشاوران همکار بیدبرگ در این مورد استفاده کنید. برای دریافت مشاوره می تونید به لینک زیر مراجعه کنید:

 https://www.bidbarg.com/set