در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام اگرشخصی معلول باشدآیابهزیستی بیمه بازنشستگی راپرداخت میکندیابایدخودشخص پرداخت کندواینکه بعدازبازنشستگی چقدرحقوق میگیرد
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
با سلام، طبق قوانینی که اجرا نمیشه، سازمان بهزیستی باید ۹۳% پول حق بیمه اختیاری معلولین رو تا پنج سال پرداخت کنه، همینطور در صورت اشتغال معلولین در کارگاه های مشمول قانون کار، باید حق بیمه سهم کارفرما و همچنین جبران عدم کارایی معلول رو پرداخت کنه، که اونهم اجرا نمیشه، همیشه هم بودجه ندارند