در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام, چرا همیشه تصمیم با شماست ?ما اگه نخوایم بیمه سلامت شیم باید چه کار کنیم? چرا از بیمه حذف شدیم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

این سایت یک سایت خصوصی می باشد و وابسته به هیچ شرکت و نهاد و سازمان دولتی نیست ، در اینجا ما به سوالات بیمه ایی مردم عزیز جوابگو هستیم . ان شاء الله مشکل شما نیز حل گردد .

درصورت داشتن سوال لطفا کامل تر توضیح دهید تا درصورت توان راهنمایی بنمائیم.