در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام

من و همسرم بیمه درمانی ( تکمیلی اختیاری ) نیروهای مسلح تحت تکفل پدر شوهرم هستیم . الان شرکتی که من شاغل هستم بیمه تامین اجتماعی کرده و من باید بیمه نیروهای مسلح رو لغو کنم . من برای لغو بیمه نیروهای مسلح اقدام کردم ، به من گفتند که اگر من بیمه نیروهای مسلح رو لغو کنم بیمه همسرم هم لغو میشه چکار می تونم بکنم که بیمه درمانی نیروهای مسلح همسرم تحت تکفل پدرشوهرم باقی بمونه و فقط بیمه من لغو بشه که بتونم بیمه تامین اجتماعی بشم
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

اينكار امكانپذير نيست. طبق اصل همه يا هيچ در قوانين بيمه نيروهاي مسلح، فرزندي كه متاهل مي باشد بايد حتما با همه اعضاي خانواده اش تحت تكفل سرپرست قرار گيرد؛ و به هردليلي هركدام از اعضاي خانواده وي نتواند تحت تكفل سرپرست قرار گيرد، هيچكدام از اعضاي اين خانواده نمي توانند تحت تكفل باقي بمانند. لذا با توجه به اينكه شما درحال حاضر تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي قرار گرفته ايد به اجبار بيمه شما و همسرتان بايد هردو باهم حذف شود.