در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام

خسارات ناشی از چهارشنبه سوری به عهده کیست؟اگر خودم بر اثر انفجار ترقه طوریم بشه یا در خیابان کنارم ترقه در کنن چه کسی مسئولیت آن را به عهده می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

در هر حادثه ای یک یا چند مقصر ممکن است وجود داشته باشد.

تعریف حادثه این است که هر گونه اتفاقی که خارج از اراده شخص باشد، به صورت ناگهانی رخ دهد و منجر به بروز خسارت مالی ویا جانی گردد.

فرض کنیم شخصی به نام محمد، شخصا اقدام به ترقه بازی کند و به وسیله ترقه خود دچار آسیب شود.

عنوان "حادثه" در مورد این موضوع صدق می کند اما چه کسی به غیر از خود شخص او مقصر است؟ شاید بتوان فروشنده و توزیع کننده و تولید کننده ترقه را به عنوان مقصر معرفی کرد و بخشی از خسارت بر عهده این افراد است.

حال اگر خود محمد بیمه حوادث داشته باشد و استثنایی از بابت "ترقه بازی چارشنبه سوری " نداشته باشد، سرمایه فوت و نقص عضو و هزینه پزشکی به او تعلق می گیرد ولی برای دریافت دیه میتواند به افرادی که احتمال می دهد در بروز این حادثه تقصیر دارند، مراجعه نماید و مطالبه خسارت نماید.