در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
پدرم کارمند اموزش و پرورش بودسال 74ایشون 18سال خدمت بازنشست شدنو سال 76فوت کردن یعنی در سن66سالگی.حال بعد مدتی ما متوجه شدیم که بیمه عمری در کار است و دنبال کار را گرفتیم و متوجه شدیم مبلغ بیمه300000 بوده و در زمان حیات پدرم بین وراث تقسیم کردن امروز رفتیم اداره اموزش و پرورش به ما حواب دادن که چون پدرتان در سن شصت و شش سالگی فوت کردن به شماها ببمه عمر تعلق ننیگیره یعنی واقعا همچین قانون بیقانونی وجود دارد؟؟اگر هست پس چند سال پرداخت پول بیمه را چه کسی نوش جان میکند چرا  این پول که حق ماست  بایستی بیمه بخورد لطفا جواب قانع کننده ای به ما بدهین تا از این سردرگمی راحت شیم  اج این کار را از خداوند ایزد برایتان ارزو میکنیم ممنون
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و عرض ادب. و تسليت بابت از دست دادن پدر گراميتان

دوست گرامي ابتدا بايد بدانيم بيمه نامه عمر پدر شما از چه نوع ميباشد. بيمه نامه هاي عمر انواع گوناگوني را شامل ميشوند.

پايدار باشيد.