در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

جدول و قیمت ثبت نام بیمه عمر و مستمری بیمه ایران در سال 97 رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

شرلیط عمومی بیمه نامه عمر و سرمایگذاری منطبق بر آیین نامه 68 مصوب شورای عالی بیمه است.

شرایط خصوصی هم بسته به شرایط هر بیمه گذار و بیمه شده و توافقات میان بیمه گر و بیمه گذار، متفاوت است.

جدول از پیش طراحی شده ای وجود ندارد که در اختیار شما قرار گیرد.

اگر قصد دارید این بیمه نامه را تهبه کنید به یکی از شعب یا نمایندگی های بیمه ایران مراجعه نمایید و با تکمیل فرم پیشنهاد، جدول مربوطه را دریافت نمایید.

لازم به یادآوزی است که تکمیل فرم پیشنهاد و دریافت جدول، هیچ حق و مسولیتی برای بیمه گر و بیمه گذار ابجاد نمی کند.

عقد بیمه با توافق دو طرف (بیمه گر و بیمه گذار ) و دریافت حق بیمه آغاز می شود.