در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

حقوق وزارت کار برای دکترا در سال 97 چقدر هست
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

در صورتی که طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه اجرا شده باشد ، دستمزد بر اساس شغل ( و نه تحصیلات) و در غیر اینصورت می تواند حداقل حقوق باشد یا اینکه با توافق کارفرما مبلغ بیشتری تعلق بگیرد.

جدول حداقل حقوق دستمزد ماهانه در سال 97 در جدول زیر آمده است. حداقل دستمزد ماهانه کارگر در سال 1397 مبلغ یک میلیون و صد و چهارده هزار و صد و چهل تومان معادل 1114140 تومان می باشد که با احتساب حق مسکن و بن نقدی، حداقل حقوق برای کارگر مجرد و کارگر متاهل دارای یک فرزند در جدول زیر آمده است: