در بیمه درمان تکمیلی توسط (870 امتیاز)
با سلام امروز از تهران با یک شماره موبایل با من تماس گرفتند و گفتند برای کارت هوشمند درمانی که سراسری و الزامی است که برای کاهش هزینه های درمانی هست ثبت نام می کنند. و از من خواستند که نام و نام خانوادگی پدرم رو بدهم بهشون.من ترسیدم و ندادم

جریان چیست؟ایا چنین چیزی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام[،وقت بخیر.

بیمه تکمیلی بیمه سلامت یا ایرانیان،کارت هوشمند درمان ملی و این قبیل اسامی،راهی جدید برای کلاهبرداری از افراد هست و از مبلغ 100 هزار تومان تا 400 هزار تومان هم بفروش میرسه.شیوه ای جدید در کلاهبرداری از افراد،خصوصا" نیازمندانی که به بیمه های تکمیلی درمان نیاز دارن.

اگر که دقت کنین به شما اعلام میکنه که برای کاهش هزینه های درمانی(نه بیمه تکمیلی) و این یعنی اینکه با این ترفند قصد فروش تعدادی کارت رو دارن که با چند تا بیمارستان و درمانگاه و کلینیک قرارداد دارن و میخوان با این شیوه مردم رو به خریداری این کارتها ترغیب کنن.

به همین راحتی پول رو ازتون میگیرن و وقتی که متوجه میشین بیمه تکمیلی نیست،برای پس گرفتنش هم نمیتونین اقدام قضایی کنین.

پس به ناچار از خیر این پول میگذرین و به این راحتی عده ای مفت خور و کلاهبردار شب عید جیبهاشون رو پر از پول میکنن.

لطفا" به این تماسها به هیچ عنوان پاسخ ندین و بهشون یادآوری کنین که در صورت تماس مجدد ازشون شکایت خواهید کرد.

با تجدید احترام