در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشید

موضوع آینه که حکم نهایی دادگاه اومده ولی قطعیت نخورده هنوز یعنی همون 20 روز فرصت دادن برا حق اعتراض اینا که بعدش قعطیت بخوره ما مراجعه کردیم به بیمه می گه که باید پرونده برسی بشع ولی پرونده نقص داره گفت باید تکمیل کنید که مدارک تکمیلی تو دادگاه دادگاه مراجعه کردیم گفت نمیدیم تا رای قعطی بشه همین موضوع تو سایت سوال کردم که گفتین بهترین راه گرفتن نامه کتبیه که اونم از بیمه گرفتیم ولی بازم دادگاه قبول نکرد و با یه نامه دیگه گفت پس از قعطی شدن رای میدیم رفتم بیمه می گه همین چیز اولین باره بعد  طبق تماسی که با مرکز یا شعبه مرکزیشون داشتن گفتن پول بریزن تو حساب صندوق تامین خسارت بدنی عد این جوری که معلومه چون آخر ساله بیمع داره فشار میاره و ما رو می ترسونه که اون پرسه زمان بریه برای دریافت دیه از صندوق  این جوری که معلومه  بیمه چون نمیخوان بخوره تو سال جدید و دیه افزایش پیدا کنه این حرفو میزنن  بعد از دوباره مشاوره گرفتیم گفتن که درسته حرف بیمه ولی شما برای تکمیل پرنده بعد از قعطی شدن رای 20 روز فرصت داری که تکمیل کنی پرنده رو همون چیزی که دادگاه می گه اگر نکردی اون موقع می تونه بیمه پول بریزه تو حساب صندوق حالا موندم که اون حرفی که بیمه میزنه راسه یا نه که قبل از قعطی شدن رای پول مریزه  تو حساب صندوق تامین خسارت بدنی یا نه

مربوط به این سوال:  بیمه برای بررسی پرونده نظریه پزشک قانونی و بازجویی دادگاه رو میخواد و دادگاه اینها رو نمیده برای دریافت دیه چه کار کنیم ؟

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

قطع یقین بدونید که اگر شما فردا مدارک رو به بیمه گر بدید ، برای شما تشکیل پرونده میده و خسارت رو بر مبنای سال۹۶ برای شما قطعی میکنه و خدا میدونه در سال ۹۷ کی به شما پرداخت میکنه

اما اگر شما در سال بعد مدارک رو بهش بدیدبرمبنای سال ۹۷ دیه تون مقرر میشه .

نگران تهدیدهای بیمه گر نباشید . اطلاعات واگاهی تون رو از قانون افزایش بدید