در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام فرزند من با خودرویی تصادف کرده و راننده خودرو مقصر اعلام شده سوال من اینه که طبق قانون پرداخت هزینه هایی مثل پلاتین تا زمان پرداخت بسمه بعده ی راننده هستش یا خیر
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام

چنانچه پس از تصادف. زيانديده به بيمارستان انتقال يابد تا زمان ترخيص از بيمارستان، تمامي امور پزشكي رايگان انجام ميشود.

از آنجا كه هزينه هاي پزشكي پرداختي ، بعد از ترخيص و غرامت تعيين شده توسط مراجع قضائي توسط شركت بيمه در وجه زيانديده قابل پرداخت است،  اين هزينه ها توسط خود زيانديده بايد پرداخت شود. زيرا هرگونه پرداخت وجه توسط مقصر حادثه صورت پذيرد ممكن است قابل پرداخت نباشد.