در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام ، بنده در اردیبشت ماه سال 74 بعنوان جوشکار در کارخانه کار کردم سپس از خرداد ماه 74 لغایت آبان ماه 74 به خدمت سربازی رفته وبقیه خدمت سربازی را بعنوان امریه تا خرداد سال 76 بعنوان جوشکار در تولید کارکرده وپس از آن سه سال نیز بعنوان جوشکار فعالیت نمودم .آیا خدمت سربازی بنده جزو سخت وزیان آور میباشد؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر فقط کسانی که در زمان جنگ درمنطقه عملیاتی خدمت کرده اند جزو سخت وزیان آور محاسبه میشوند