در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام
بنده در شرکتی مشغول هستم که ساعت کار بصورت روزانه محاسبه می شود.
بنده تعطیلی هفتگی ام روزهای دوشنبه می باشد و هفتگی ام از روز دوشنبه به روز جمعه تغییر می کند آیا اولین هفته که هفتگی ام تغییر پیدا می کند علاوه بر روز جمعه روز دوشنبه هم باید تعطیل هفتگی ام باشد؟؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. طبق قانون کارگر می بایست یک روز در هفته تعطیل می باشد. روز تعطیلی با توافق طرفین قبل تغییر خواهد بود.