در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من پدرم بازنشسته است دو سال قبل بازنشستگی اخراج شد و دوسال آخر بیمه بیکاری دریافت کرد بعد از دوسال دریافت بیمه بیکاری  متوجه شدیم که پدرم 33 سال و 6ماه سابقه کار داشته و ب طور همزمان 8 سال از دو جایی که کار می کردن براشون بیمه رد میشده که 6 سال تقریبا از دو کارگاه هستش،اما الان با حداقل وزارت کاری بازنشست شدن میشه برای افزایش حقوق از حداقلی به میانگین 5 سال آخر یا افزایش سابقه .... اقدام کرد به چه صورت ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید.
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
خیر . با توجه به اینکه ملاک تعیین حقوق مستمری ، حقوق 2 سال آخر می باشد ، بر اساس دریافتی بیمه بیکاری محاسبه می شود.