در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام آیا دختر مجرد  که حقوق پدرش که فوت شده  و ارتشی باشد  بهش نرسه چون  دختر شاغله و از طرف شغلش براش بیمه رد میشه،  و به مادرش برسه،  آیا بعد از فوت مادر هم هر زمان که  بیمه  برای دختر مجرد رد نشود  آیا میتواند بیمه پدرش که فوت شده  شود و حقوق  پدرش را که به مادرش رسیده بود دریافت کند و آیا  مدت زمان خاصی دارد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام بحث تکفل بودن یا نبودن در زمان فوت مهم نمیباشد این بحث یک بخشنامه داخلی میباشد که از لحاظ قانونی رد میشود اما در کل وقتی که دختر متولد میشود در روز اول تا به سن بالا میرسد وخودش شاغل میشود تحت تکفل پدر بوده پس اینکه در زمان فوت تحت تکفل بوده مهم نمیباشدوبعد از فوت پدر ومادر ونداشتن همسر ونداشتن شغل حقوق به فرزند دختر میرسد