در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

ضربه شدید از عقب در تصادف منجر به پارگی یا سوراخ شدن ریه راست بنده شد. برای چنین جراحتی که کاملا داخلی هست،چند درصد دیه باید محاسبه بشود؟؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

مرجع رسیدگی به تعیین میزان دیه، پزشکی قانونی است. از آنجایی که تعیین دیه وابستگی شدیدی به معاینات پزشکان متخصص دارد، کمتر کسی می تواند به درستی میزان دیه و ارش را تعیین کند.

قاضی پرونده نیز صرفا بر اساس گزارش پزشکی قانونی رای را صادر می کند.