در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.دیه جراحت دامیه پشت انگشت چهارم و جراحت حارصه پشت انگشت سوم دست را دادگاه سه هزارم دیه کامل نوشته ایا این صحیح است یااعتراض بدهیم؟جراحت ها براثرتصادف بوده.ممنونم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دامیه درصورت ۲درصد ودر دیگر اعضای بدن به نسبت دیه مقدری که از دیه کامل دارند محاسبه میشود.

دیه ازبین رفتن یک انگشت معادل یک دهم دیه کامل است و دامیه ی وارد شده به آن ۲درصد از یکدهم دیه کامل معادل ۴۲۰هزارتومان و حارصه هم به همین شکل معادل ۲۱۰هزارتومان

بنا به مراتب فوق دیه تعیین شده در حق شما صحیح و قابل مطالبه است