در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.خانومم ۲۸هفته حامله بود که با یک خودرو تصادف داشت و عابر پیاده بود که بر اثر برخورد مستقیم به شکم باعث پارگی کیسه آب و جداشدگی جفت شده و به صورت اورژانسی سزارین شده و نوزاد نارس متولد و در بخش مراقبت های ویژه نوزادان در دستگاه نگهداری میشود. پزشکی قانونی زایمان زودرس بر اثر تصادف را تایید و ۳ماه طول درمان برای نوزاد تعیین کرده است.آیا میزان دیه مادر و نوزاد نارس مشخص است یا ارش دارد؟

 مبلغ تقریبی برای مادر و نوزاد چقدر است؟

مبلغ درخواستی علی الحساب از بیمه چگونه محاسبه میشود؟ و آیا با گرفتن علی الحساب متضرر میشویم؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

تنها مرجع رسمی و قانونی تعیین دیه و ارش، پزشکی قانونی است. پس منتظر گزارش پزشکی قانونی باشید چون قاضی بر اساس گزارش پزشکی قانونی رای صادر می کند. اگر دیه در شرع و قانون مشخص شده باشد که هیچ وگرنه بر اساس معاینات پزشکی قانونی ارش تعیین و به دادگاه گزارش می شود.

اما در مورد علی الحساب: تا سقف 50% دیه تقریبی قابل دریافت است و به هیچ عنوان باعث کم کردن میزان غرامت کلی نخواهد شد و بیمه گر موظف به پرداخت مابقی غرامت است.