در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام.

من روی دستم خراشیدگی ایجادشد که پزشک قانونی حارصه تشخیص داد،بعداز گذشت ۶ماه که دوباره باید به پزشک قانونی مراجعه کنم و اثر آن هنوز باقی مانده آیا دیه جدا داره غیر از حارصه ؟باتشکر
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام حارصه دیه خود را دارد یعنی همان 0.5 درصد دیه کامل مرد مسلمان ولی اگر پس از پایان طول درمان اثر آن باعث بروز جوشگاه بدشکل گردد برای آن ارش نیم درصدی نیز به صورت جداگانه تعلق میگیرد.