در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
آیا می توان به جای ریال از دلار یا یورو برای خرید بیمه عمر استفاده کرد و دریافتی نیز بر اساس همین ارز باشد ؟
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

در حال حاضر چنین خدمتی در سبد فروش شرکت های بیمه وجود ندارد اما می توان به شرکت های بیمه پیشنهاد  داد.

در صورت توافق بیمه گر، در شرایط خصوصی بیمه نامه قید می شود که مبنای دریافت حق بیمه و پرداخت خسارت، یکی از ارزهای بین المللی است.

در حال حاضر در برخی رشته های بیمه ای سرمایه مورد بیمه، حق بیمه، تعهدات بیمه گر در زمان خسارت بر مبنای یک ارز با مرجع معین، بیمه نامه صادر می شود. بیمه های هواپیما، بینه کشتی، بیمه باربری و ...

شاید بیمه گری پیدا شد که این جسارت را داشت که این رویه را به بیمه های عمر نیز تسری دهد.