در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
برای دریافت دیه وقتی راننده مقصر بیمه نداشته باید از کی شکایت کرد ؟
ببخشید یعنی باید علیه خانوادش شکایت کنم  و

اقامه دعوا عیله صندوق یعنی چی ؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق راي وحدت رويه ٧٣٤ ديوان عالي و همچنين ماده ٢١ قانون بيمه شخص ثالث و همچنين ماده٣٠  همان قانون وايين نامه اجرايي ان شما بدون طرح دعوي عليه صندوق در مرحله اول ميتوانيد با ارائه مدارك مورد نياز در يكي از شعبات صندوق تشكيل پرونده داده و اگر صندوق. پرونده رو غير قابل پرداخت تشخيص داد شما ميتوانيد وفق قوانين حاكم بصورت مستقيم از صندوق محترم در دادگاه حقوقي شكايت نماييد