در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده قبلا بیمه همسر وبعدازطلاق مجددا بیمه پدربودم.

باتوجه به بیکاری پدر وقطع بیمه آیامیتونم باپرداخت حق بیمه ، خودم بیمه تکمیلی هم بشم. (پدر بیمه تکمیلی نبودند)

دراینصورت:

 چقدر بایدپرداخت کنم؟

آیا زمان انتظار برای موارد پاراکلینیکی دارم؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر در شرایط فعلی تحت تکفل پدر محترم تون باشین،باید کلیه افراد زیر 60 سال خانواده از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos) تحت پوشش قرار بگیرن.

ضمنا" برای هر یک از افراد بالای 18 سال یک چکاپ گرفته میشه که هزینه این چکاپ در سال 97 برای هر نفر میانگین 600 هزار تومان هزینه داره وبیماری های پیش از عضویت نیز از تعهدات خارج خواهند شد.

در ابتدای سال اول قراردادتون برای بیماری های مزمن 3ماه و برای زایمان یک سال دوره انتظار وجود خواهد داشت.

حق عضویت هر نفر از افراد خانواده نیز بر اساس سن از 1،350،000 تومان (نوزاد تازه متولد شده تا 15 سالگی) و به همین ترتیب بسته به میزان سن حق عضویت ها متغیر خواهد بود.

اگر که افراد خانواده تحت پوشش بیمه تکمیلی از جایی باشند،میتونین با ارایه کارت معتبر بیمه تکمیلی این عزیزان از ثبت نام شون انصراف بدین.

با تجدید احترام