در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

در تبلیغی دیدم که نوشته با پرداخت 10 قسط بازنشسته شوید و مستمری مادام العمر دریافت کنید. چگونه همچین چیزی امکان داره ؟ ممنون از شما
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز منظور از پرداخت 10 قسط پرداخت حق بیمه به صورت سالیانه و به مدت ده سال می باشد.که در این مدت به مبلغ پرداختی شما سود تعلق گرفته و پس از اتمام قرارداد به شما پرداخت می شود.البته مشاوره حضوری و تخصصی در این مورد الزامی است چرا که سوددهی مناسب در طی 10 سال نیازمند یک مشاوره و بیمه نامه قوی می باشد.

مدت زمان پرداخت مستمری ( دائم العمر و یا کوتاه مدت ) بستگی به میزان اندوخته شما و سیاست های پرداختی شرکت خواهد داشت.