در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (160 امتیاز)
سلام وقت بخیر ، لطفا بفرمایید مبلغ دقیق پاداش سنوات  پایان سال 96 ( جهت دوره یکساله 96)  به کارگر با دریافت حقوق پایه وزارت کار چقدر میباشد ؟ (مبلغ عیدی مد نظر نیست، منظور پرداخت سنوات پایان کار هست که بجای پایان دوره 30 ساله ، بصورت سالانه پرداخت میشود ) سپاس از راهنمایی و سایت بیدبرگ
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

مبلغ ۸۴۷هزارتومان پاداش آخر سال شاغلین و بازنشستگان کشوری و لشگری تعیین شده است