در شرکت بیمه توسط (230 امتیاز)
سلام دوستان

سایتهای بیمیتو و بازار بیمه و ... چطور بصورت آنلاین تعرفه همه شرکتهارو نشون میدن؟ آیا ضرایب تعریف شده از طرف بیمه مرکزی دارن و فقط شرکتها به اون ضرایب تخفیف میدن یا نه هر شرکتی برای خودش تعرفه میده؟

کلا این تعرفه هارو از کجا میشه پیدا کرد برای هر رشته بیمه ای؟

و اینکه اگر خود شرکتهای بیمه میدن بیمیتو و بقیه هر روز تماس میگیرن و تخفیف تعرفه هارو میپرسن؟کمی در این زمینه اطلاعات میخواستم

ممنونم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

در حال حاضر نظام تعرفه هماهنگ حق بیمه فقط در مورد رشته شخص ثالث خودرو اجرا می شود. در سایر رشته ها هر یک از شرکت ها نرخ سیستمی و نرخ رقابتی و جداگانه ای دارند.

هر شرکت بسته به صلاحدید معاون فنی و بر اساس محاسبات اکچوئری های مورد اعتماد خود، نرخ سیستمی را تنظیم می کند.

در بسیاری از موارد نرخ های به مراتب کمتر از نرخ سیستمی را به بیمه گذاران ارائه می کنند و البته این موضوع به دلیل رقابت شدید در صنعت بیمه است.

بیش از 30 شرکت بیمه گر با شعبه ها و ستادها، بیش از 39000 نماینده بیمه، حدود 1000 کارگزار رسمی، هزاران بازاریاب و واسطه بیمه در اقتصاد ایران مشغول فعالیت هستند و مجبورند برای کسب پرتفو، امتیازاتی به بیمه گذاران بدهند که عمدتا به صورت تخفیف است.

در این صنعت آشفته هر واسطه یا عامل فروش که قدرت چانه زنی بیشتر، پرتفوی بالاتر و لابی قوی تری داشته باشد می تواند نرخ های ویژه ای از شرکت های بیمه دریافت نماید. به همین علت روز به روز بر تعداد اپلیکیشن ها و وبسایت های بیمه ای افزوده می شود تا بتوانند سهم بیشتری از بازار بیمه اینترنتی را بدست آورند و شرکت های بیمه نیز برای حمایت از این استارتاپ ها، نرخ های خاصی به ان ها ارائه می کنند.

نرخ حق بیمه تابعی از شدت و تواتر خسارت است. هزینه های بیمه گری و غیره نیز به آن افزوده می شود و حق بیمه خالص به دست می آید.

حق بیمه خالص هم با مالیات ارزش افزوده و عوارص شهرداری جمع می شود و حق بیمه کل به دست می آید.