در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بعد از4سال از کارگاه خارج شده به علت بیمه نکردن و سایر کل حقوق مزایا شکایت کردیم از پیمانکار که حقوق های مارو به حساب کارت به کارت میکرد. بعد از شکایت پیمانکار اول گفته اینجا نبودن بازرس اومد احراز شد بعد گفته من پیمانکار نیستم و برای مالک کار میکنم و شکایت ما به بن رسیده قاضی گفته باید اثبات کنید پیمانکار پیمانکاره کارفرما هست.
الان چطور میتونیم پیمانکارو محکوم کنیم؟ یا نمیشه باید دوباره از کارفرما شکایت کرد؟ اونم مدرک ها علیه پیمانکار داشتیم نه مالک
قاضی گفت باید از مالکین شکایت کنید پس رای پرونده قبلی باید بودن ما احراز بشه با استناد بهش شکایت کنیم یا راهی هست همین پرونده بشه پیمانکارو محکوم کرد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر کارکرد و رابطه کاری شما در آن کارگاه احراز شده باشد ، می توانید از کارفرما (صاحب کار) شکایت کنید. در صورتی که کارفرما قرارداد پیمانکاری با پیمانکار نداشته باشد ، مسئولیت پرداخت مطالبات شما را به عهده خواهد داشت.