در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
مادر من پرونده بیمه پدرم که فوت شدن رو به دلیل مهاجرت مکانی به تهران منتقل کردن
حال به مادرم گفتن که دخترتون چون جایی سرکار میره باید از تحت پوشش بیمه در بیاد. در صورتی که بنده نه بیمه شدم و نه بیمه ریختم و نه ازدواج کردم
باید چه کاری انجام داد؟
آیا قانون جدید هست این موضوع؟
گفتن چون درامد داره نباید بیمه باشه
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این کاری که تامین اجتماعی انجام داده است منطقی نمیباشد در صورتی دختر از پوشش خارج میشود که بیمه باشد یا ازدواج کرده باشد البته تامین اجتماعی چگونه متوجه سرکار رفتن شما شده ولی میتوانید با مراجعه به شعبه مربوطه پیگیر حق خود شوید