در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.ممنون میشم مبلغ رو بفرمایید.

کبودی بالای چشم. کبودی پل بینی. سائیدگی نیمه فوقانی سمت چپ صورت حارصه.جراحت بخیه شده سمت چپ لب تحتانی دامیه. سائیدگی کنار خارجی ساعد حارصه.سائیدگی خارجی ساعد چپ حارصه. کبودی پشت دست.کبودی اطراف زانو. سائیدگی زانو حارصه. کبودی قوزک خارجی پا.کبودی پا حارصه.کبودی زانوی راست‌. ممنون ببخشید زیاده زحمت میشه
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)

با سلام میزان مبلغ ریالی دیات معادل 133.350.000 ریال میباشد.( با فرض اینکه عبارت " کبودی پا حارصه " مندرج در سطر آخر معادل " کبودی و حارصه پا " باشد)