در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
بنده حدودسه سال است بخاطربیماری لاعلاج آسیت شکمی ناشی ازسیروزکبدی حادوپیشرفته،ناشی ازهپاتیت بی وبزرگ شدن کبدوطحال وواریس مری گریددو،وعوارض ناشی ازاین بیماریها،تهوع،استفراغ،آب آوردن شکم بطورمتوسط16لیتردرهرتپ حدودیکماهه،فتق نافی ناشی ازاین آسیت شکمی،سرگیجه وازدست دادن اکثردانسته های خود،بیرون زدن رگهای نازک خونی درساق پا،متورم شدن دست وپاوعوارض زیادقادربه ادامه کارنمیباشم.نه توان پرداخت حق بیمه رادارم نه هیچ.وضعیت بدترازآنی است که فکرش رابکنید.پنج باردرکمیسیون شرکت کردم ولی نتیجه نگرفتم.خواهشمندم راه چاره رابرایم نشان دهید.

خلاصه بیماری:سن49،سابقه بیمه12سال،سیروزکبدی پیشرفته،هپاتیت بی آنتی ژن مثبت،واریس مری،تهوع،استفراغ،سرگیجه،عدم هوشیاری،بزرگ شدن ابعادکبدوطحالوشرح درمتن.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام تنها راه شما همان کمیسیون میباشد اگر فکر میکنید دیگر از طریق کمیسیون موفق نمیشوید باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید