در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

برای تکمیل سوابق بیمه و درج عناوین شغلی نادرست همچنین حقوق و مزایا .شروع کار چهار سال قبل سربازی تا الان که چهل سال دارم و دچار بیماری شغلی دیسک گردن با فشار روی عصب که خیلی آزاردهندس و با مسکن های قوی یکم آروم میشه و دیسک کمر شدم.آیا استفاده از  وکیل کار، رهگشا و معقولانه است؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام مسلما در هر اموری که بتوانید از متخصص آن استفاده نمایید به نفع شماست وموفقیت درآن با امکان زیادی وجود دارد