در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در کارگاه آهن افتاد روی پام انگشت شصت پام کلا خورد شد و شکست طوری که جراحی کردن تا استخون هارو کنارهم قراربدن بعدش انگشتمو از دو جا سوراخ کردن و پین قراردادن تا بعد از جوش خوردن استخوان پین هارو بیرون بکشن

حالا دکتر بعد ۴ هفته بخیه هایی که زده بود رو کشید هفته بعد هم پین هارو میکشه بیرون

الان انگشتمو نمیتونم زیاد تکون بدم عصب های پامم اسیب دید

میخواستم بدونم دیه من چطوری حساب میشه با این شرایطم

هم شکستگی کامل استخوان؟هم اسیب دیدگی عصب و نقص حرکتی انگشت؟هم بخیه ؟هم قراردادن پین؟

مرسی از لطفتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه خرد شدن استخوان ثلث دیه عضو است . درمورد شصت شمااگر باعیب التیام یابد  ثلث یک بیستم دیه کامل معادل ۳میلیون و۵۰۰هزارتومان و اگر بدون عیب التیام یاید ۲میلیون و۸۰۰هزازتومان .

بابت جراحی و پین هم ۲درصد دیه کامل که قضات معمولا پرداخت نمیکنند