در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام.وقت بخیر.ممنون از پاسخ جنابعالی.
با فرض این که قراردادم 30 سالست و کارم پر خطر نیست و مقادیر افزایشی ها و غیره راتعیین و بایک شرکت بیمه قرارداد بیمه عمر و سرمایه گذاری منعقد کردم لطفآ به 5 سوال زیر پاسخ دهید:

  1.  آیا "سود تضمینی مشارکت شرکت بیمه ایی" به اضافه "سود قطعی" میشود دریافتی من . مثلا بعد 30 سال دریافتیم میشود 700 میلیون یعنی بیمه میتونه سود مشارکت نده و بشه 300میلیون و آیا در قرار داد قید شده که حتما سود مشارکت هم میده  (به عبارتی  اون عددی که در پایان قراردادم در جدول ذکر شده مثلا 30 سال قراره X تومن به من پرداخت بشه فقط سود قطعی هست و باید انتظار داشته باشم سود مشارکت بعدا اضافه میشه به همون X  تومن جدول قراردادم)؟
  2.  با فرض اینکه قراردادمان 30 ساله باشد و در سال 12 ام  بخواهم  مثلا 80 میلیونی وام بگیریم از حساب اندوخته  نهاییم که قراره در سال 30 ام بگیرم کم میکنه و یا اینکه این وام ارتباطی با اندوخته شما  بعد 30 ساله ندارد و یا باید جداگانه این مبلغ وام را برگردانم یا ...(کلا این وام از کجا پرداخت میشه به من و مهمتر بازپرداختش و ارتباطش با اندوخته امان چیه)؟
  3.  آیا سرمایه نقص عضو یا امراض خاص و امثال این ستون ها که رقمی ذکر شده در جدول در طول قرارداده 30 سالم یک بار قابل استفادست مثلا امراض خاص اگر 6 میلیون زده فقط یک بار تا 6 میلیون در 30 سال میتوانم استفاده کنم یا مثلا 10 سال یک بار قابل استفاده مجدد است؟
  4.  در مورد ستون هایی مثل سرمایه نقص عضو یا امراض خاص و امثال این ستون ها که در جدول ما مبالغی تعیین شده با فرض این که ما از مبالغ یک یا چند ستون استفاده کنیم دریافتی نهایی من بعد 30 سال قراردادم تغییر میکند(مثلا اگر از امراض خاص که 6 میلیونی استفاده کرده باشم این مقدار منهای دریافتیم که قراره در سال 30 ام بگیرم میشه؟)
    یعنی چه استفاده کنیم و چه استفاده نکنیم بیمه مبلغ تعیین شده در جدول که  در پایان 30 سال را پرداخت خواهد کرد؟
  5.  اگر شرکت بیمه ایی که بیمه عمر خریداری کردم قبل از 30 سال مثلا ورشکسته یا... شود بیمه مرکزی قرارداد من را به شرکت بیمه ایی دیگری انتقال میدهد که ادامه کار را با شرکت بیمه جدید طی کنم یا مثلا قرارداد من 30 ساله است و شرکت طرف قرارداد من در سال 23 ورشکسته میشود یا تا 23 سال که من واریز کردم بیمه مرکزی با من تسویه میکند و اون 7 سال مابقی هم ضرر و زیانش رو به من پرداخت میکند(چون طبق قرارداد باید من 30 سال مبالغی پرداخت کنم و بعد شرکت بیمه بعدپایان 30 سال مبلغی رو به من پرداخت کنه)؟

با تشکر.

- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

پاسخ به این پرسش صبر و حوصله زیادی میخواهد، لطفا سوال ها را یکی یکی بپرسید.