در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام.کدام شرکت بیمه اطلاع دارید که در صورت خرید بیمه عمر .به صورت رایگان از بیمه تکمیلی بهرمند میشوم
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر شرکت بیمه پاسارگاد در صورت داشتن بیمه عمر پس از داشتن شرایط اولیه یعنی به ارزش باز خرید 2 میلیون تومان رسیدن به شما یک کارت تکمیلی از شرکت sos هدیه می دهد که فقط دارای شرایط ذیل است.

1. هزینه جراحی
2. هزینه بستری

پوشش ویزیت و دارو و زایمان و دندانپزشکی و آزمایش و سرپایی شمال این کارت تکمیلی نمی باشد.