در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

در صورت فوت شخص  بیمه گذار حق بیمه شخص بیمه شده که فرزندش و یا همسرش و یا فرد دیگر است چطور پرداخت میشود؟

شخصی اقدام به خرید بیمه عمر برای خودش و  فرزندانش و همسر و افراد دیگر میکند و باید 10 سال با ضریب 20 در صد پرداخت حق بیمه کند  ناگهان بعد از مدتی فوت میکند حال که بیمه گذار مرده است

  1.  پرداخت الباقی بیمه عمر بیمه شده ها  چه میشود ؟ چه کسی پرداخت میکند؟
  2.  در این صورت ذینفعان وراث  قانونی باشند و یا یکی از وراث ذینفع باشد فرقی میکند ؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام. درصورتی که بیمه گذار فوت کند، شرکت های بیمه ای ترجیحا برای حفظ بیمه برای بقیه افراد بیمه گذار را انتقال میدهد به همسر و یا اگر فرزندان به سن قانونی رسیده باشند. معمولا بهتر است برای عدم بجود آمدن مشکلات قانونی در هنگام صدور بیمه نامه برای همسر و فرزندان استفاده کننده از بیمه نامه در صورت حیات را به نام خودشان زد که در صورت فوت بیمه گذار مشکل قانونی پیش نیاید.