در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)

سلام

لطفا مراحل اداری از کار افتادگی را بفرمایید؟

ادمین: در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم: آیا نظر دو پزشک متخصص مبنی بر از کار افتادگی در نظر کمیسیون شورای پزشکی تاثیر دارد ؟

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
اگر پزشک معالج تشخیص دهد که شما کارافتاده کلی میباشید یک معرفی نامه به شما برای تامین اجتماعی مینویسد که تایید مینماید شما کارافتاده کلی هستید بعداز آن شعبه یک فرم به شما میدهد که مجدد به پزشک معالج میدهید که آن فرم را پر کند وبعد از آن فرم راتحویل شعبه میدهید وپرونده شما به کمیسیون ارسال میشود ودر روزی که کمیسیون دارید چند روز قبل دعوتنامه برای شما ارسال میشود